recept: Rántott patisszon, Kifőzde
Rántott patisszon
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

1-2 közepes méretű patisszon,
3 tojás, 1-2 dl tej,
finomliszt, zsemlemorzsa, só, fűszerek, zsír




A megmosott patisszont héjastól kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk, mindkét oldalát alaposan besózzuk, majd 10 perc után leitatjuk, fűszerezzük, panírozzuk és sütjük.
Finom, könnyű, üde étel, a karfiolhoz hasonlóan tartárral, rizzsel adja ki a legjobb formáját. Nemcsak önállóan finom, de rántott sajttal, rántott gombával stb. vegyesen tálalva sem fujjogta meg még senki. Finom hidegen-melegen.



Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.


Kapcsolódó anyagok: panírozás
 tartármártás
 rántott cukkíni
 párolt rizs
 rántott gomba

Forrás: Forrás: Anyósom receptje.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2011.07.19. Utoljára frissítve: 2011.07.19.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 18:12:21 - 1.04)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez